Vi söker utvecklare

Vi söker engagerade och kreativa utvecklare som vill påverka och vara en aktiv del av vårt team.

Buster fokuserar sedan starten år 2000 på kvalificerad webbutveckling och strävar att ligga i framkant för att kunna välja viktiga, roliga och utmanande projekt. Alla som jobbar hos oss har något område som de är extra bra på, och vi jobbar som ett team där alla bidrar med idéer och kunskap. Vi värdesätter kreativitet, vilja att följa med i utvecklingen och strävan att alltid bli bättre.

Just nu satsar vi extra på våra egna spännande innovationer, EXPO Booking och Buster Video, och det är här du kommer in.

EXPO Booking är ett modernt besökssystem för Science Centers som idag används av bl.a Universeum (Göteborg), Tekniska Muséet (Stockholm) och Vilvite (Bergen, Norge).

Buster Video är en produkt som fungerar som en brygga mellan videoproduktion och webb, med funktioner för liveflöden, on-demand-video, delning och publicering. Tillsammans med vårt dotterbolag JAWS Streaming utvecklar vi i denna plattform smarta lösningar för den professionella broadcast-branschen. 

Våra kunder (och vi själva) ställer höga krav på tillgänglighet, prestanda och säkerhet. Därför föredrar vi tekniker som bland annat Rails, MySQL, Angular och driftsätter de flesta av våra applikationer i Amazon AWS.

Du behöver inte ha lång arbetslivserfarenhet men ett stort intresse av webbutveckling och liksom oss vara intresserad av nya saker, tänka framåt och tycka om att lösa problem. Vi tror på webben och hoppas att du vill vara med och utvecklas med oss och påverka för att vi ska fortsätta ligga i framkant - tillsammans.

Vi har kommit långt men resan har bara börjat.

P.S Vi gillar olika.

 

Är du intresserad?

Hör av dig till oss om du tycker det du nyss läst verkar spännande. Vi svarar gärna på frågor och berättar mer över en kaffe eller lunch. 

Namn

E-post

Kort om mig